Софтвер

SONY PS5 НОВОСТ – Ќе се базира на ZEN?

Sony работи на AMD Ryzen LLVM компајлерот  - најверојатно за PlayStation 5 LLVM - Еден од експертите за компајлери на Sony презеде некои работи за...

Spectre Повторно Удира?

Списанието Heise C't објави извештај во кој се вели дека има нови Spectre ранливости, моментално познати како "Specter-NG." Интел одговори на извештајот преку својот...

Google Assistant работи со секој голем “Smart Home” бренд

Конференцијата за развој на I/O на Google ќе започне следната недела, и ке биде само две години откако првпат беше претставен Google Assistant. Компанијата...
177FollowersFollow

ПОПУЛАРНО

НАЈНОВИ