Почетна Контакт

Контакт

Испратете ни порака!

*Сите полиња се задолжителни

За нас

Click-Click.mk е македонски веб портал за новости од информатиката и науката, основан од 2014 година, кој има цел да ги едуцира луѓето кои не се навлезени во ИТ светот, но истовремено и унапредува и оние кои што секојдневно следат новости.

Рекламирање

За детални информации за можностите за рекламирање на Click-Click, испратете ни порака преку формата или на [email protected]

Контакти

Официјални е-маил адреси