Услови за користење

Прифаќање на условите за користење

Со пристапот на www.Click-Click.mk(понатаму Click-Click) ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините кои припаѓаат на Click-Click

Click-Click го задржува правото без најава да ги изменува и дополнува овие услови. Секоја промена или дополнување на Условите за користење се применува од денот на објавувањето

Право на користење

Посетителите на интернет страницата Click-Click немаат право на никаков начин да ги преземаат содржините и да отстапуваат на трети лица, да ги складираат во електронска или друга форма. Не е дозволено јавно да ги објавуваат или да ги користат за комерцијални цели, без писмена согласност од интернет порталот Click-Click.

Посетителите на Click-Click имаат право на увид во сите објавени содржини со помош на своите интернет пребарувачи само за лично информирање.

Точност на Содржините

Содржината на Click-Click е изработена во согланост со професионалните новинарски и технички стандарди и не е одговорна за евентуални дирекни или индиректни последици од употребата на тие содржини.

Заштита на авторски права

Содржините, графичките и техничките решенија на веб порталот Click-Click се заштитени со издавачки и авторски права.

Базата од податоци на веб порталот Click-Click  е во согласост со Законот за заштита и авторски права и е заштитена како самостојно авторско дело.

Заштита на приватноста и тајност на податоците

Веб порталот Click-click ја почитува приваноста на своите посетители. Податоците на посетителите не се достапни за трети лица, освен во случаи поинаку пропишани од законот

Линкови до други интернет страници

Некои од линковите на веб порталот Click-Click водат кон интернет страници и сервиси на други извори на информации и информирање. Click-Click.mk на никаков начин нема одговорност за содржините на тие интернет страници и сервиси